Cannelloni met gehakt en tomatensaus

08-12-2018

We wanen ons even in het Zuiden met dit warme gerecht.

Voor 4 personen:

1 doosje cannelloni - 500 g gemengd gehakt - 1 ei - 1 ajuin - basilicum, oregano, p en z, cayennepeper, look - 120 g gemalen geitenkaas of gewone gemalen kaas - 2 blikken tomaten in blokjes - 1 klein blikje tomatenpuree

Bereid eerst de saus. Ajuin stoven, tomaten in blik, tomatenpuree en kruiden toevoegen, en 30 minuten laten sudderen.

Meng het gehakt met het ei, en kruiden met p en z. Vul de pastabuisjes en leg ze in een ingeoliede ovenschotel.

Breng de saus over de pastabuisjes, en werk af met de gemalen kaas.

Plaats in de voorverwarmde oven op 180°C, gedurende 40 minuten.

Dien op met een slaatje.

Smakelijk en geniet!

Karen Maenhout - foodlover en foodblogger
Alle rechten voorbehouden 2018
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin