Chilli Sin Carne

05-12-2018

Een favorietje van lieve jongste. Als ik vraag wat gaan we eten? Tja, haar antwoord is vaak "doe maar Chilli sin carne mama".

Wil je ook eens hiermee hartjes veroveren?

Don't be silly, make a Chilli!

Voor 4 personen:

1 wortel, 1 kleine courgette, 1 ui, 1 kleine paprika, 1 teentje look, 1 ui - allemaal in kleine blokjes versneden.

Stoof dit samen aan in olijfolie.

Doe er inhoud van 1 blik gepelde tomaten bij, en een klein blikje tomatenpuree. Vergeet de kruiden niet erbij te doen: 1/2 koffielepel komijn, cayennepeper, karwijpoeder, kaneel, ras el hanout, snuifje chilivlokken, p en z, 1 groentenbouillonblokje

Goed omroeren, en even laten sudderen.

Doe er dan nog een uitgelekt blik bruine bonen bij, en 20 tal ontpitte olijven.

Klaar!

Hoe eten wij dit?

We maken een buffetje op tafel, en elk schept zijn bord op hoe hij dit wil.

Buffetje: zure room of schapenyoghurt (voor de lactosefree-tjes), guacomole, wraps (ofwel warmen in de pan, ofwel bakken in de oven tot ze krokant zijn), sla, gemalen geitenkaas, gekookte rijst of quinoa

Smakelijk... en geniet!


Karen Maenhout - foodlover en foodblogger
Alle rechten voorbehouden 2018
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin