Lasagne met heerlijke herfstgroenten en geitenkaas

Echt jammer dat men de geur er niet kan bij plakken, dju toch... Wie vindt er dat es uit!
Maar maak deze heerlijke vegetarische lasagne zelf eens. Een toppertje hier. Zo zie je maar, voor veggie hoef je echt niet je neus op te steken.
Klaar?
Zorg dat je de volgende ingrediënten hebt:
1 butternut - 1 prei - 1 peterseliewortel - 1 kleine courgette - 1 gele raap - 3 takjes selder - 2 potjes geitenkaas met fijne kruiden - 50 g feta - 1 rode paprika - 1 ei - 100 g amandel of paneermeel of helft helft - gedroogde tijm - olijolie - 18-20 tal lasagnevellen - p en z, nootmuskaat
Doe de buitenste pel van de butternut en snij in grove stukken. Kook deze gaar.
Snij alle groenten in fijne blokjes, hou paprika apart. Stoof de groenten. Kruid ze goed met p en z, nootmuskaat.
Meng de paprika met feta, geitenkaas en ei. Mix dit geheel. Roer dit door de gestoofde groenten. Haal wel van het vuur.
De butternut pletten met pureestamper en wat kruiden.
Neem je mooiste ovenschotel, en smeer in met olijfolie.
Leg op de bodem eerste laag lasagnevellen, breng daarop de groentenkaas-saus, daarop lasagnevellen, de saus, en eindig met lasagnevellen.
Daarop breng je de butternutpuree.
Om te eindigen maak je een crumble van het amandelmeel, (heelwat) tijm en olijfolie. Zorg dat de het meel de olijfolie volledig opneemt. Strooi over de puree.
Zet 40 tal minuten in de oven op 175°C.
Smakelijk en geniet!