Opgevuld aardappeltje met garnalen

En ja, we zijn al volop onze kerstmenu aan het bedenken.
Kan ik je inspireren met dit HAPJE of VOORGERECHTJE?
Ok, het wordt en is mijn kenmerk, 'we maken het niet te moeilijk' en 'de producten zoeken we hier'. Dit is ook zo'n leuk gerechtje, al zeg ik het zelf. Eenvoud siert zeker ...
Kom haal maar vlug de ingrediënten in huis:
4 personen:
8 kleinere aardappelen , je kan ook kiezen voor krielaardappeltjes (leuk als hapje) - gedroogde dille - wat (soya)room - p en z - 120 g verse (!!!!) garnalen (aub niet uit een potje, want die zitten vol troep, bah, en hebben al een serieuze afstand afgelegd voor ze op je bord komen) - 1 à 2 preien - boter of olijfolie
aardappelen gaar koken en snij het bovenste deeltje eraf, lepel ze uit. Het uitgelepelde plet je in een kom, samen met dille, p en z, room. Meng 3/4 van de garnalen erdoor heen. Vul de aardappelen opnieuw op.
Prei schoonmaken en versnijden naar wens, kort aanbakken in redelijk wat vetstof.
Plaats nog even de aardappeltjes in de oven tot ze goed warm zijn. Leg desnoods folie papier erover, zodat de garnalen niet uitdrogen.
Leg op een bordje wat prei, en daarboven op 1 à 2 aardappeltjes per persoon. Verdeel de rest van de garnalen over het bordje.
SMAKELIJK en GENIET, hmmmmmm