Ovenschotel met pompoen en ... VIS

Het wordt kouder ... en wat kan zo'n ovenschotel (lees ook: comfort-food) smaken, jammie. En weet je, ook deze vraagt niet veel werk. Enkel de pompoen versnijden vond ik het meeste werk.
Kom, leg een leuke plaatje op en we beginnen eraan.
Eerst zorg je dat je de volgende ingrediënten in huis hebt:
pompoenstukjes 1/2 kg - 3 preien in ringen - 1/2 kg kabeljauwfilet in kleine mootjes verdeeld - handjevol noten geplet in de vijzel (grof)- platte peterselie (1 potje) fijngesneden - boter en olijfolie - p en z
Haal je kookpotten uit de kast, en je schoonste ovenschotel!
Pompoen gaar koken en pureren, en op smaak brengen. Doe de puree in de wat ingevette ovenschotel. Prei kort aanstoven in boter/olie. En breng deze op de pompen. Bak de mootjes vis even kort aan en leg ze dan op de prei.
Smelt een 50 g boter doe er de peterselie en de noten bij, en lepel dit over de mootjes.
Zet nog even in de oven op 180°C gedurende 20 minuten.
Benieuwd wat je ervan vond ...
Smakelijk en geniet!