Roggeveugel Klassiek en toch ... anders

Heerlijk die versche VIS, en dan nog Roggevleugeltjes. Het moment nu. Een lekkere vis, en geen grote hap voor je portemonnee.
Als ik roggevleugeltjes zeg, denk ik automatisch kappertjes en boter erbij ...
Maar deze toch eventjes anders gebracht. Ipv een gewone gekookte aardappel, of zoals op de betere plaatsen met pomme chateau (een kasteelpatatje ;-) ) en besprenkelt met fijngesnipperde peterselie, hier :
met aardappel, butternut en paprika in de oven.
Op bakvel, besprenkelt met olijfolie en gekruid met wat zeezout en zwarte peper. Laat ze garen in oven op 180°C, gedurende een 40 tal minuten.
De roggevleugels gebakken in goede boter (uiteraard ... ), je kan desnoods helft helft doen met olijfolie. Laat ze goed bakken aan beide kanten, vuur niet te hoog.
Net voor het serveren de kappertjes erbij, laat ze niet meebakken, ze moeten enkel warm worden.
Kruiden p en z.
Smakelijk en ... geniet!