Veggie: Courgetteburgertje

Het bewijs dat Veggie helemaal niet moeilijk is en zeker superlekker kan zijn.
Hier geef ik je heel graag het receptje mee voor deze courgetteburgertjes.
Nodig voor 4 personen: 2 courgettes, 2 eieren, 1 kopje broodkruim (of havermout), 150 g zachte (room)kaas - ik koos zelf voor zachte geitenkaas, p en z
Hoe ga je te werk?
Courgette raspen, in kom doen en zout over strooien, mengen en 20 min laten staan. Daarna wring je de courgette uit in een neteldoek of keukenhanddoek. De uitgewrongen meng je dan met de rest van de ingrediënten.
De hoeveelheid verdeel in gelijke burgertjes, of balletjes ... Leg ze in een ingevette schaal, en bak gaar in de oven, 180°C, ong een 20 min.
Op de foto zie je ze geserveerd met een kruidige ratatouille (lees ook: pikant), en basmatirijst.
Smakelijk en ... geniet!