WITH LOVE witlof-ham rolletjes met knolselderpuree

Voor dit gerecht komt mijn inspiratie uit één van de boeken Pascale Naessens. Heb het niet volledig overgenomen en er een beetje mijn eigen 'shwung' aan gegeven.
Een gerechtje dat zeker goed vult.
Witlofstronkjes 1-2 per persoon, 1 snede gerookte ham per persoon, 1 knolselder, 1 appel, peterselie, handje noten, p en z, nootmuskaat
Witlof omwikkelen met en sneetje ham. Alle stronkjes leg je in de gesmolten boter in een diepere braadpan, bak deze totdat de stronkjes bijna zacht zijn.
Knolselder stoven in boter, wat water toevoegen, en garen.
Gare knolselder pureren en blokjes appel toevoegen, en ook wat peterselie. Goed kruiden met peper en nootmuskaat, wees zuinig met zout (de gerookte ham is al zoutig van smaak). Goed omroeren.
Serveren in bord en overstrooien met wat fijngehakte noten.
Smakelijk en geniet!