Zoete aardappel gepoft en opgevuld

Een zoete aardappel, één van de toppertjes hier. Zo lekker om te verwerken in veggie-gerechten.
Kies voor een biologische versie, en zeker voor de Belgische versie, anders kunnen we deze aardappelen wel van héél ver komen (... ecologisch).
Voor 4 personen:
2 zoete aardappelen gewassen * 1 courgette in kleine blokjes * 1 rode puntpaprika in blokjes * 1 bokaaltje bio-kikkererwten (lees het etiket waarop er enkel water, zout en kikkererwten staat) * ras el hanout * look * 1 pakje feta-kaas verkruimeld
Doorprik de aardappelen en leg ze in de oven op 180°C gedurende een 40-45 minuten.
Intussen courgette en rode puntpaprika stoven in olijfolie, kikkererwten toevoegen en goed kruiden, look toevoegen.
De aardappelen overlangs in twee snijden, het binnenste kun je wat losmaken.
Verdeel de groentenmengeling over de aardappelen, alsook de feta-kaas.
Zet nog even onder de grill.
Lekker met een slaatje!
Hmmm smakelijk en geniet!